Home

WELKOM op de site van

VITAL CARE

“GEZONDE VOEDING en BEWEGING”

JUBILEUM  VITAL CARE

Hoe is het begonnen ?  

In januari 2000 maakte ik kennis met voedingsproducten en met een coach die me heel goed begeleidde veranderde ik ook mijn eet- en beweegpatroon. Daardoor slankte ik in enkele maanden 10 kg. af en voelde ik me veel fitter. “Dat willen meer mensen” dacht ik en met dit concept startte Vital Care.

En… heb je veel mensen kunnen helpen ?

Jazeker: ik heb sinds 2000 honderden mensen geholpen om hun streefgewicht te bereiken en ze voelden zich ook veel fitter. Ik vind het fantastisch werk en ben nog altijd enthousiast over hun resultaat. Met mijn persoonlijke begeleiding (het programma wordt tussendoor aangepast) en positieve motivatie maak ik het verschil.

Hoe is het gegaan, zo door de jaren heen ?

Vele jaren waren ontzettend druk en veel mensen die startten, bereikten hun doel. Wat ik de laatste jaren merk is dat het wat lastiger wordt voor veel mensen om er voor te gaan. Dat heeft, denk ik, ook te maken met de drukke tijd en snelheid van leven. Dat heeft me aan het denken gezet en ik heb mijn aanpak en werkwijze veranderd zodat mensen toch hun doel bereiken en er minder tijd mee kwijt zijn. Coaching-sessies zijn kort: per telefoon, app of mail en kunnen plaats vinden wanneer de klant dat zelf uitkomt. Ook heb ik makkelijke voedingstips: tijdsbesparend en met gewone producten. Maar natuurlijk moet je er wel wat voor doen : het gaat niet vanzelf ! Ik heb me verder verdiept in voeding en mijn expertise en inzicht is een plus voor mijn klanten. Het is niet simpelweg minder eten en/of meer eiwitten eten of meer bewegen. Je moet een goede balans hebben tussen je macrovoedingsstoffen en ieder mens heeft bovendien een eigen eiwitbehoefte.

Vital Care is gezonde voeding EN beweging…

Precies: de factor beweging is ook belangrijk en is onlosmakelijk verbonden met voeding. Mensen bewegen te weinig. Ik ben gecertificeerd Nordic Walking instructeur; deed mijn opleiding in Oostenrijk. Er is verschil tussen wandelen met stokken en nordic walking. Jammer dat weinig mensen de juiste techniek leren want alleen dan heb je alle voordelen. Kijk bij “Nordic Walking” voor een filmpje en details. Voor de Gemeente Bronckhorst heb ik in het kader van hun project “Lekker Bezig” een tweetal cursussen mogen verzorgen. Erg leuk en inspirerend ! Ook ben ik wandel coach en bied een scala aan begeleide wandelingen in de Gemeente Bronckhorst (wandelgemeente van 2019).

Hoe zie je de toekomst ?

Het blijft een positieve uitdaging om mensen te helpen die met behulp van mijn advies en een op maat aangepast programma hun gezondheid willen verbeteren. Niet alleen de klant is erg blij als zijn/haar resultaat is bereikt, ik word er zelf (ook na 20 jaar) blij van. Ik blijf me inzetten om net dat verschil te maken. Kijk maar eens verder op deze site: er zijn veel mogelijkheden.

Bel/mail voor een afspraak :

LEER wat je moet eten via een workshop of een persoonlijk voedingsadvies om je doel te bereiken

 

LEER Nordic Walking (de juiste techniek) zodat je vet verbrandt en veel calorieën verbruikt

 

MELD je aan voor een persoonlijk voedingsadvies inclusief lichaamsmeting. Begeleiding/coaching is  handig zodat je je doel bereikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding

Reacties zijn uitgeschakeld. .