Nordic Walking

Klik HIER om de vele voordelen van de Nordic Walking Alfa Techniek te zien

Klik HIER voor de Nordic Walking film uit Oostenrijk 

U maakt tijdens de basiscursus van 6 lessen kennis met de ALFA Nordic Walking techniek waardoor u 90% van uw spieren gebruikt (zie filmpje over ‘voordelen van de NW Alfa techniek hierboven). ALFA staat voor: A = attention (attente, juiste lichaamshouding), L = Long arm (gestrekte arm), F = Flat pole (vlakke stok) en de laatste A = Adapted steps (aangepaste stappen).

Wilt u de techniek echt goed leren, dan kunt u na de beginners cursus de cursus voor gevorderden doen; dat zijn ook 6 lessen.

In alle lessen (zowel de beginners als de gevorderden cursus) worden enkele video-opnames van cursisten gemaakt om te leren (die worden als afsluiting van de cursus bekeken). De gevorderden cursus wordt bovendien afgesloten met een certificaat met cijfers voor de diverse onderdelen van de door u geleerde ALFA techniek. (en natuurlijk ook de video-opnames)

Een clinic (workshop) is bedoeld om te ervaren wat Nordic Walking is. U maakt kennis met deze techniek en ervaart hoe dat gaat. Het is natuurlijk niet zo dat je in 1 les kunt Nordic Walken en dat dan alle aspecten over deze techniek aan bod kunnen komen. Wel krijgt u een goed idee wat het is !

Klik HIER voor het aanmeldingsformulier voor Nordic Walking

Het behaalde certificaat bij het Österreichischer Nordic Fitness Verband (ÖNV)

MEER WETEN? bel : 06 – 55 166 420Nordic Walking groep december 2018

 

 

lekker bezig nw met mij erbij

 

Advertenties