Nordic Walking

Klik HIER om de vele voordelen van de Nordic Walking Alfa Techniek te zien

Klik HIER voor de Nordic Walking film uit Oostenrijk 

BASISCURSUS : U maakt tijdens de basiscursus van 6 lessen kennis met de ALFA Nordic Walking techniek waardoor u 90% van uw spieren gebruikt (zie ‘voordelen van de NW Alfa techniek’). ALFA staat voor: A = attention (attente, juiste lichaamshouding), L = Long arm (gestrekte arm), F = Flat pole (vlakke stok) en de laatste A = Adapted steps (aangepaste stappen).

CURSUS VOOR GEVORDERDEN : Wilt u de techniek vervolmaken en alle voordelen van de Nordic Walking techniek kunnen toepassen, dan kunt u na de beginners cursus de gevorderden cursus doen van 6 lessen.

In alle lessen (zowel de beginners als de gevorderden cursus) worden enkele video-opnames van cursisten gemaakt om te leren (die worden als afsluiting van de cursus bekeken). De gevorderden cursus wordt bovendien afgesloten met een certificaat met cijfers voor de diverse onderdelen van de door u geleerde ALFA techniek. 

KENNISMAKINGSLES : Er is verschil tussen wandelen met stokken en Nordic Walking ! Ervaar het verschil, maak kennis met de Nordic Walking techniek en geniet meteen van een mooie wandeling.

Ook mogelijkheden voor groepen en bedrijven met extra spel- en team building aspecten en ‘fun’ factor. 

MEER WETEN? bel : 06 – 55 166 420Nordic Walking groep december 2018

Lekker Bezig mei 2019

Nordic Walking groep mei 2019

 

Klik hier voor een instructiefilmje door Jerna

 

Advertenties