Nordic Walking

Klik HIER om de vele voordelen van de Nordic Walking Alfa Techniek te zien

Klik HIER voor de Nordic Walking film uit Oostenrijk 

BASISCURSUS: U maakt tijdens de basiscursus van 6 lessen kennis met de ALFA Nordic Walking techniek waardoor u 90% van uw spieren gebruikt. Bovendien ontlast u uw gewrichten met 30%. Het versterkt het immuunsysteem en verbetert het cardio-vasculaire systeem, is stressverlagend en laagdrempelig. En niet te vergeten: een oplossing voor spierspanning in schouders en nek ! 

CURSUS VOOR GEVORDERDEN : Wilt u de techniek vervolmaken en alle voordelen van de Nordic Walking techniek kunnen toepassen, dan kunt u na de beginners cursus de gevorderden cursus doen van 6 lessen.

In de gevorderden cursus worden enkele video-opnames van cursisten gemaakt om u inzicht te geven (die worden als afsluiting van de cursus bekeken). Bovendien wordt deze cursus afgesloten met een certificaat met cijfers voor de diverse onderdelen van de door u geleerde ALFA techniek. 

KENNISMAKINGSLES : Er is verschil tussen wandelen met stokken en Nordic Walking ! Ervaar het verschil, maak kennis met de Nordic Walking techniek en geniet meteen van een mooie wandeling.

Ook mogelijkheden voor groepen en bedrijven met extra spel- en team building aspecten en ‘fun’ factor. 

MEER WETEN? bel : 06 – 55 166 420Nordic Walking groep december 2018

Lekker Bezig mei 2019

Nordic Walking groep mei 2019

 

Klik hier om de originele Nordic Walking techniek te zien