Nordic Walking

Klik HIER om de vele voordelen van de Nordic Walking Alfa Techniek te zien

Klik HIER voor de Nordic Walking film uit Oostenrijk 

BASISCURSUS: de complete basiscursus is opgebouwd uit 6 lessen. Er is een opbouw in deze lessen ! Ik werk met de ALFA Nordic Walking techniek. Voordelen: je gebruikt 90% van je spieren en ontlast je gewrichten (m.n. knieën en heupen) met 30%. Het immuunsysteem en cardio-vasculaire systeem worden verbeterd. Bovendien is Nordic Walking stressverlagend en laagdrempelig evenals een oplossing voor spierspanning in schouders en nek (waar veel mensen last van hebben) ! 

CURSUS VOOR GEVORDERDEN : Wil je de techniek vervolmaken  dan kun je na de basiscursus de gevorderden cursus gaan doen. Deze bestaat ook uit 6 lessen.

In de gevorderden cursus werken we met video-opnames zodat de cursisten inzicht krijgen en leren. De cursus wordt afgesloten met een certificaat met cijfers voor de diverse onderdelen van de ALFA techniek. 

KENNISMAKINGSLES : Er is verschil tussen wandelen met stokken en Nordic Walking ! Ervaar het verschil, maak kennis met de Nordic Walking techniek en geniet meteen van een mooie wandeling.

Ook mogelijkheden voor groepen en bedrijven met extra spel- en team building aspecten en ‘fun’ factor. 

MEER WETEN? bel : 06 – 55 166 420Nordic Walking groep december 2018

Lekker Bezig mei 2019

Nordic Walking groep mei 2019

Klik hier om de originele Nordic Walking techniek te zien